Fejlesztés

Átalakították az egri Tesco-t

A veszprémi után az egri Tesco is átalakult, a munkák 12 ezer négyzetmétert érintettek. A megújult üzleten belül két, nagy kiterjedésű bérüzlet kapott helyet.

2017.10.24 14:00ma.hu
hirdetés

Tavaly ősszel ért véget az első, felújítással egybekötött átalakítás a Tesco veszprémi hipermarketjében, most pedig Egerben, a Rákóczi úti hipermarketben végeznek építési-, gépész-, villanyszerelési munkákat a bérlemények kialakítása során, számolt be a változásokról a generálkivitelezéssel megbízott Grabarics Építőipari Kft. ügyvezetője.

Karacs László hozzátette: a földszinti átalakítások összesen 12 ezer négyzetmétert érintettek. A jelenlegi Tesco eladótérből egy jelentős terület új, önálló bérüzletté alakult, míg a korábbi eladótér, üzletsor és kiszolgáló területek átalakításával egy szintén új, valamivel kisebb másik bérüzlet is elkészült. Mindezen munkáknak köszönhetően nemcsak szebb lett az áruház kívül és belül, de a vásárlók is kényelmesebben vásárolhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.