Újratervezés

Módos Márton cége az InfoRádió új tulajdonosa

Vezetői kivásárlás.

2017.10.16 21:51MTI

Módos Márton, az eddigi ügyvezető igazgató, főszerkesztő cége vásárolta meg a Spéder Zoltán közvetett tulajdonában álló CEMP-X Online Zrt.-től az InfoRádió Kft. 100 százalékos tulajdonát - közölte az InfoRádió Kft. az MTI-vel hétfőn.

Kiemelik: a menedzsment által kivásárolt InfoRádió, amely a budapesti 88,1 FM frekvencián sugározza adását, 2000-ben kezdte meg működését.

Az angol elnevezéssel management buyout (vezetői kivásárlás) tranzakció után az InfoRádió Kft. új tulajdonosa a Módos Márton 100 százalékos tulajdonában álló 881 Média Invest Kft. lett, a tulajdonosváltás hétfőn lépett hatályba.

Módos Márton 2001 óta az InfoRádió Kft. ügyvezetője, egyben 2002 júniusa óta a hírrádió, 2006-os indulása óta pedig a hírportál főszerkesztője is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.