Média

Lezárult a Lapcom megvásárlása

A médiavállalkozás új tulajdonosa, az AV Investments leányvállalata, az Avalue Befektetési Kft.

2017.10.05 16:58MTI

Lezárult a Lapcom Zrt. megvásárlása, jelentette be csütörtökön a médiavállalkozás új tulajdonosa, az AV Investments leányvállalata, az Avalue Befektetési Kft.

Az erről szóló közlemény szerint az eladó Radio Bridge Media Holdings Ltd. a Lapcom-részvények 100 százalékának eladására vonatkozó megállapodást szeptemberben írta alá az Avalue Bekfetetési Kft.-vel. A tranzakció zárásához minden szükséges, a jogszabályokban meghatározott hatósági jóváhagyás megtörtént - hangsúlyozza a közlemény.

A Lapcom két nyomdával rendelkezik, fizetős nyomtatott termékei - a Bors című országos napilap, a Délmagyarország című Csongrád megyei és a Kisalföld című Győr-Moson-Sopron megyei napilapok - naponta 140 ezer példányban kelnek el, ezek digitális híroldalai pedig együttesen naponta mintegy 170 ezer látogatót vonzanak.

Az Avalue célja a közlemény szerint, hogy tovább fejlessze a Lapcomhoz tartozó újságokat és online kiadványokat, a kibővült médiaportfólió az együttműködési lehetőségek kiaknázásával továbbra is értéket teremtsen helyi és országos olvasóinak.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.