Okos

Korlátlan mobilnetet kínál a Vodafone

Augusztus 15-től nemcsak az SMS és a telefonálás, de az adathasználat is korlátlan az új Red Infinity tarifacsomaggal.

2017.08.15 11:55ma.hu

Augusztus 15-től nemcsak az SMS és a telefonálás, de az adathasználat is korlátlan az új Red Infinity tarifacsomaggal, ami akciós áron két évre havi 15 990 Ft-ért vásárolható meg készülék nélkül, e-Pack-kel, visszavonásig. Az Infinityvel a Red díjcsomagok száma négyre nőtt: a korábban létező díjcsomag közös jellemzője a minden normál díjas hálózatba érvényes korlátlan perc, SMS és MMS forgalom.

A nemrég bevezetett Social és Connect Pass szolgáltatásokkal mindegyik Red csomagban kompromisszum nélkül használhatóak EU Roaming környezetben is a legnépszerűbb közösségi média és chat applikációk. Mivel ezek nem fogyasztják a csomagba foglalt adatmennyiséget, így korlátlanul használhatók, amíg a minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkeret a rendelkezésére áll.

A Red Smart 2 GB, a Prime 8 GB, a Platinum pedig 20 GB belföldi adatforgalmat tartalmaz, utóbbi kettő díjmentesen megosztható egy plusz SIM kártyára. A negyedikként megjelenő Red Infinity belföldön korlátlan adatcsomagja EU Roaming környezetben 10 GB felhasználhatóságot biztosít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.