Bulinegyed

6,6 milliárd forintot hozott az államnak bulinegyed

Komoly adóbevételek folytak be az államháztartásba a VII. kerületi vendéglátóktól és szálláshely-szolgáltatóktól 2016-ban.

2017.08.08 10:05ma.hu
hirdetés

Oláh Lajos a DK-képviselője kérdezte a Nemzetgazdasági Minisztérium Államtitkárát arról, hogy Mennyi bevételt termel nemzetgazdasági szinten a VII. kerületi bulinegyed.

Tállai András a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára válaszában azt írta, a VII . kerületi székhellyel rendelkező szálláshely-szolgáltatási, illetve vendéglátási főtevékenységet folytató adózók a kiemelt adónemek és az idegenforgalmi adó tekintetében közel 6,6 milliárd forinttal járultak hozzá az államháztartás bevételeihez 2016-ban. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.