Közlekedés

Egymilliárd forintból újulnak meg utak Miskolcon

A miskolci önkormányzat csaknem egymilliárd forint vissza nem térítendő állami támogatást nyert el az útfelújításokra.

2017.07.13 23:28MTI

Egymilliárd forintból kilenc út, illetve útszakasz és egy híd felújítása, valamint két új út építése kezdődik el Miskolcon július 17-én - közölte a város polgármesteri hivatalának szóvivője az MTI-vel.

Koczák Szilvia tájékoztatása szerint a miskolci önkormányzat csaknem egymilliárd forint vissza nem térítendő állami támogatást nyert el az útfelújításokra.

A kivitelezések leghamarabb július 17-én kezdődnek, a munkálatok idején általában egy-két napos félpályás, 300-500 méteres útlezárásokra kell számítani. Az autóbusz-közlekedés, ideiglenes megállóhelyek kijelölésével, egyetlen utcán sem szünetel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.