Licit

Egyszerre két árveréssel nyit az áruházlánc

Az Auchan is csatlakozott azon gazdasági szereplők népes táborához, akik online árverést használnak felesleges eszközeik értékesítéséhez. Első körben használatból kivont, de működőképes plottereit és targoncáit kínálja eladásra a piacinál alacsonyabb áron az Auchan. Az eszközöket személyesen is megtekinthetik az érdeklődők.

2017.04.18 13:26ma.hu

Értékesíti nagyteljesítményű plotternyomtatóit és elektromos gyalogkíséretű targoncáit az Auchan Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A Hp és Epson plotternyomtatók, printerfejek és tartalék festékek, továbbá a könnyű és közepes nehézségű anyagmozgatási feladatokra specializálódott targoncák eladására a cég az egyre népszerűbb online árverést, és az ipari árverések hazai szervezőjét, az Intergavel Kft.-t választotta.

"A most eladásra kínált többféle plotter ideális választás azon otthoni, kisirodai környezetben, vagy külön részlegen dolgozó, marketinggel és vizuális megjelenítéssel foglalkozó szakemberek számára, akiknek A0+ méretben van szükségük egy megfizethető, ugyanakkor kiváló minőségű, nagy formátumú nyomtatóra. Az árverésre került eszközök emellett kiváló megoldást jelenthetnek építészek, belsőépítészek és mérnökök, illetve építőipari- és géptervezők számára is" - nyilatkozta Kocsis Csaba, az aukciót szervező Intergavel ügyvezetője.

Az Intergavel több mint tízéves tapasztalata szerint mindig is a targoncák voltak az online árverések egyik legnépszerűbb tételei, hiszen ezekre számos vállalkozásnak szüksége van, ezért várhatóan ez az aukció is igen népszerű lesz a vásárlók körében.

Úgy tűnik, hogy egyre többen látják be: az online ipari árverések átláthatók, egyértelműek, és gyakorlatilag minden gondot levesznek az eladók válláról. Ugyanakkor a vevőknek kivételes lehetőséget kínál az Intergavel olyan eszközök beszerzésére, amelyek új ára lehet, hogy túlterhelné a vállalkozás büdzséjét.

"Volt, hogy egy teljes gyár berendezését kellett - igaz, több fordulóban - elárverezni, és nem ritkák a speciális megbízások sem, a gazdaság szinte minden területéről. Van olyan partnerünk, aki rendszeresen rajtunk keresztül értékesíti használt eszközeit, és szinte mindegy, miről van szó" - tette hozzá Kocsis Csaba. Vonzó lehet az érdeklődők számára, hogy az eladó egy megbízható, stabilan működő cég, hiszen így garantált, hogy rendszeresen karbantartott, napi használatból származó gépekhez jutnak a licitek nyertesei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.