Hát ez marhajó

Nem fogja elhinni, Afrikában mi működött tíz évig

Ghánai és török bűnözői körök egy évtizeden át állítottak ki hamis iratokat korrupt hivatalnokok által kilopott hivatalos dokumentumok segítségével.

2016.12.05 10:34ma.hu
Meggyőző épület?


Rejtő Jenő valószínűleg sírva könyörgött volna egy olyan történetért, mint ami Ghánában játszódott le. A helyi hatóságok ugyanis bezártak egy - mint kiderült teljesen illegitim - amerikai nagykövetséget.

Mint kiderült, az Accra városában található rózsaszín, kétszintes épületben egy török-ghánai bűnszövetkezet vert tanyát, akik a csillagos sávos lobogót és Barack Obama fényképét is felhasználták üzelmeikhez.

A vizsgálat annyit már megállapított, hogy a bűnözők eredeti, ugyanakkor csalással megszerzett vízumokat és egyéb dokumentumokat használva élték kényelmes életüket már több tíz éve.

A dolog láthatóan nagyon bejött, ugyanis időközben már egy hamis holland nagykövetséget is sikerült felszámolniuk a ghánai illetékeseknek.

Az eredeti követség


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.