Gazdaság

2,2 milliárd forinttal megemelik az Ős-Dráva Program támogatását

A program eredeti, 11,2 milliárd forintos támogatása 13,4 milliárd forintra nő.

2016.12.03 04:30MTI

A kormány 2,2 milliárd forint többletforrást biztosít az Ős-Dráva Program keretében megvalósítandó, a vízgazdálkodási fejlesztés részeként kiépítendő komplex hasznosítású főművi vízellátó rendszer fejlesztéséhez - az erről szóló kormányhatározat pénteken jelent meg a Magyar Közlönyben.

A program eredeti, 11,2 milliárd forintos támogatása 13,4 milliárd forintra nő.

A határozat szerint a nemzetgazdasági miniszter a 2016. évi központi költségvetés Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program előirányzatának hazai forrása terhére biztosítja a szükséges többlet-kötelezettségvállalások fedezetét.

A kormány felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert, hogy tegyen javaslatot Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program éves fejlesztési keretének megállapításáról szóló kormányhatározat módosítására, a projekt többlettámogatásához szükséges 2,2 milliárd forint biztosítása érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.