Toyota

Menet közben kinyílhat az ajtó

A Toyota japán autógyártó 744 ezer Sienna modelljét hívja vissza az Egyesült Államokban az oldalsó tolóajtók esetleges meghibásodása miatt.

2016.11.23 08:42MTI

Az intézkedés a 2011 és 2016 között gyártott modelleket érinti. A cég szerint fennáll annak a veszélye, hogy egyes autóknál menet közben kinyílhat az ajtó, ami személyi sérülést eredményezhet. A cég arra nem tért ki, hogy ténylegesen okozott-e már személyi sérülést a hiba.

A Toyota májusban 1,58 millió, 2006 és 2011 között gyártott autóját hívta vissza ellenőrzésre az Egyesült Államokban légzsák probléma miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.