Gazdaság

Évi 20-25 százalékos bővülésre számít a magyar kommunikációs piac új szereplője

Jövőre 300-500 ezer eurós forgalommal, ezt követően évi 20-25 százalékos árbevétel-növekedéssel számol a Centrade Cheil regionális, integrált kommunikációs ügynökség, amely a napokban nyitotta meg magyarországi irodáját.

2016.11.20 21:30MTI

A cégcsoportnak világszerte 330 alkalmazottja van, a magyar piacon az első évben 10-15 munkatárssal kezdi működését. Ügyfélkörének dinamikus növekedésére, az állami szektorból és a versenyszférából származó megrendelésekre egyaránt számít - közölték.

A tájékoztatás szerint a lépés a Centrade Integrated és Cheil Worldwide cégek között 2016. év elején létrejött, a közép- és délkelet-európai térségre kiterjedő stratégiai együttműködés újabb állomása. A cégcsoport 10 országban működik integrált ügynökségként. Ügyfelei között a P&G, a Raiffeisen Bank, a Mondelez, a Toyota, a VISA, a Rompetrol és a REWE is megtalálható. A cégcsoport idei becsült árbevétele meghaladja a 8 millió eurót.

Az ügynökség bázisa a Centrade Integrated, amely 20 éven keresztül a Saatchi & Saatchi, majd azt követően egy éven át Románia egyik vezető független ügynökségeként működött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.