Tender

Tízmillió forint kísérleti projektek megvalósítására

A pályázatok benyújtásának határideje november 25.

2016.10.29 04:30MTI

Tízmillió forint értékben meghívásos pályázatot írt ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának Kultúráért Felelős Államtitkársága a kulturális alapellátás bővítését szolgáló kísérleti projektek megvalósítására. A pályázatok benyújtásának határideje november 25.

A Nemzeti Művelődési Intézet és a Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. számára meghirdetett pályázat keretösszege tízmillió forint, pályázatonként maximum ötmillió forint - közölte a minisztérium csütörtökön az MTI-vel.

A támogatott projektek célcsoportjai a kulturális javak hozzáférésében akadályozott közösségek, tanulócsoportok valamint nagy arányban hátrányos helyzetű és halmozottan hátrányos helyzetű tanulókból álló csoportok.

A pályázat keretében olyan, a kulturális alapellátás bővítésére irányuló projekteket támogatnak, amelyek hozzájárulnak a kultúrához nehezebben hozzáférő csoportok kultúrafogyasztásához és alkalmasak az attitűdformálásra, a közösségépítésre a kulturális eseményeken keresztül.

A kiírás szerint a projekteket 2016. szeptember 1-től 2017. május 31-ig kell megvalósítani

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.