Távközlés

Újra zavartalanul működnek a Telekom szolgáltatásai

Kedd reggel a Telekom ügyfeleinek egy része szórványosan hívásfelépülési hibát tapasztalhatott, illetve az ügyfélszolgálati hívószámok elérése is bizonytalan volt.

2016.10.11 16:04MTI

Újra zavartalanul elérhetők a Telekom szolgáltatásai minden ügyfél számára, elhárult a délelőtti órákban tapasztalható probléma, amelynek oka egy hálózati eszköz üzemzavara volt - közölte a társaság kedd délután az MTI-vel.

Kedd reggel a Telekom ügyfeleinek egy része szórványosan hívásfelépülési hibát tapasztalhatott, illetve az ügyfélszolgálati hívószámok elérése is bizonytalan volt - emlékeztetett a társaság, hozzátéve ugyanakkor, hogy az ügyfelek döntő többsége számára a szolgáltatás zavartalanul működött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.