Távközlés

Új feltöltőkártyás csomagot vezet be a Vodafone

Az egységes belföldi perc- és SMS-díjú csomaggal a társaság számításai szerint átlagos forgalom esetén a mobilhasználat havi költsége 600 forint körül alakul, adatforgalom nélkül.

2016.10.04 04:30MTI
hirdetés

A Vodafone Magyarország új feltöltőkártyás csomagot vezet be - jelentette be a társaság hétfőn.

Az egységes belföldi perc- és SMS-díjú csomaggal a társaság számításai szerint átlagos forgalom esetén a mobilhasználat havi költsége 600 forint körül alakul, adatforgalom nélkül. Mobilinternet igénybevételéhez kiegészítóőadat-csomagot lehet vásárolni, illetve a külföldi használathoz roamingcsomagot.

A Vodafone a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) júliusi adataira hivatkozva azt közölte, hogy Magyarországon a feltöltőkártyás mobiltelefont használók átlagosan havi 17 hívást indítanak, hívásaik átlagosan 1,7 percig tartanak és havi 29 percet tesznek ki, emellett átlagosan havi 3 SMS-t küldenek. Ez az átlagos forgalom az NMHH adatai szerint - a szolgáltatók jelenleg elérhető feltöltőkártyás tarifáival - kivétel nélkül több mint ezer forintba kerül.

Közölték azt is, hogy a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai szerint a mintegy 11,7 millió magyarországi SIM-kártya 40,9 százaléka, mintegy 4,8 millió feltöltőkártya. A Vodafone ügyfelei között a feltöltőkártyát használók aránya 39,3 százalékos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.