Többen panaszkodtak

Ezúttal a Samsung mosógépei robbannak

Több amerikai felhasználó is panaszkodott már.

2016.09.29 17:47ma.hu

A Note 7-esek után újabb Samsung terméket minősítettek robbanásveszélyesnek, ezúttal a cég felültöltős mosógépeivel van a baj.

A robbanást az extrém vibrálás idézheti elő, amikor nehéz, vagy vízálló anyagokat mosnak túl mages fokozaton.

Az Amerikai Fogyasztói Termékbiztonsági Bizottság (CPSC) biztonsági figyelmeztetést adott ki azokra a Samsung mosógépekre, amelyeket 2011 márciusa és 2016 áprilisa közt gyártottak.

Amerikában már 21 robbanó mosógépes esetet jelentettek. Az egyik felhasználó szerint akkora  volt a robbanás, hogy áthatolt a falon.

A Samsung arra kérte az érintett készülékek tulajdonosait, hogy használják alacsonyabb fokozaton vagy finom ciklusokban a gépüket akkor, amikor nehezebb, esetleg vízálló darabokat mosnak. Közölték továbbá, hogy az Észak-Amerikán kívül eladott mosógépeket nem érinti a probléma. A robbanás okát ugyanakkor hivatalosan nem közölték.

Aki nem biztos a készülékében, a Samsung weboldalán tájékozódhat.

Forrás: Samsung


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.