Eredmény

Fél éves nyereséget jelentett a CIG Pannónia

A biztosító saját értékesítési hálózata továbbra is növekedést mutat.

2016.08.28 01:36MTI

A CIG Pannónia csoport az év első felében 6 százalékos növekedéssel 8,417 milliárd forintos díjbevételt és 316 millió forintos adózott nyereséget ért el - közölte kedden a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. nemzetközi számviteli szabványok szerint (IFRS) készített, második negyedéves tőzsdei jelentésében a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Az egy részvényre jutó féléves eredmény 5,1 forint volt.

A jelentésben kiemelték a nem-életbiztosítási üzletág 2,755 milliárd forintos, a múlt év első fél évinél 67 százalékkal nagyobb díjbevételét és azt, hogy ezen a téren az új szerzés összege 866 millió forint volt, amivel a biztosító "nem-élet állománya" elérte a 2,458 milliárd forintot.

A biztosító saját értékesítési hálózata továbbra is növekedést mutat, a tavalyi év hasonló időszakához képest 37 százalékkal magasabb új szerzést produkált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.