Eredmény

Sikeres félévet zárt a Hungexpo

Forgalma az első öt hónapban meghaladta a 4,06 milliárd forintot, ami 33 százalékkal több, mint a 2012-14-es évek átlaga.

2016.07.29 02:37MTI

A Hungexpo Zrt. az utóbbi évek legsikeresebb félévét zárta az idén, a cég rendezvényeit 2016. január és május között csaknem 300 ezren látogatták, számuk 10 százalékkal nőtt, a vásárokon 2530 kiállító mutatkozott be, 15 százalékkal többen, mint a tavalyi év hasonló időszakában - közölte a kiállítás szervező csütörtökön az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a Hungexpo forgalma az első öt hónapban meghaladta a 4,06 milliárd forintot, ami 33 százalékkal több, mint a 2012-14-es évek átlaga.

A Hungexpo Budapesti Vásárközpont saját kiállítások mellett az idén 16 sikeres rendezvénynek adott otthont, köztük az International AIA group kongresszusának és gála vacsorájának, az egyik ázsiai autógyártó óriás termékbemutató EMEA sales kongresszusának, a PlayIT játékkiállításnak és vásárnak, a Bocuse d'Or Europe nemzetközi szakácsversenynek - tájékoztatott a kiállításszervező társaság.

Az év hátralévő részében augusztusban rendezik a Drónverseny 2016-ot, amely egyben robotika bemutató is lesz, októberben negyedik alkalommal lesz látható az Automotive Hungary Nemzetközi Járműipari Beszállítói szakkiállítás és az Autotechnika Kiállítás. A vásárközpont ad otthont a Dental World nemzetközi fogászati szakkiállításnak és konferenciának, valamint a Tiszta Show tisztítás technológiai szakkiállításnak és vásárnak, újdonságként a a Budapest Music Expo rendezvénynek, novemberben itt lesz az Őszi Esküvő Kiállítás, a Bónusz elektromos zenei fesztivál, a Ponty Show horgászati kiállítás és a Total Dance Fesztivál - tájékoztatott a Hungexpo Zrt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.