Fejlesztés

Háromszázmillió forint a kazincbarcikai Don Bosco Sportközpont befejezésére

Annak érdekében, hogy a Don Bosco Sportközpont a következő tanév kezdetére elkészüljön, több mint 300 millió forintot csoportosít át a kormány.

2016.07.23 07:30MTI

Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg.

A kormány úgy döntött, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumának idei költségvetésében a Győri Evangélikus Egyházközség Insula Lutherana fejlesztésére biztosított 3 milliárd 230 millió forintos forrásból - a beruházás ütemét figyelembe véve - ebben az évben 302,5 millió forint átütemezhető a jövő évre. Ezt a több mint 300 millió forintos összeget a kazincbarcikai Don Bosco Sportközpont befejezésére fordítják.

A kormányhatározatban rögzítik azt is, hogy a jövő évi költségvetésben 2017. január végéig az emberi erőforrások miniszterének - a nemzetgazdasági miniszter egyetértésével - gondoskodnia kell a forrás visszarendezéséről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.