Helyettesítik

Balog Zoltán az európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár felmentését kezdeményezi

Hiányosságok.

2016.07.19 19:41MTI

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a keddi nappal kezdeményezi Köpeczi-Bócz Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár felmentését - tájékoztatta a tárca az MTI-t.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleménye szerint a lépésre a 2014-2020-as uniós fejlesztési programok "szakpolitikai koordinálásának hiányosságai" miatt kerül sor.

Közölték: az új államtitkár kinevezéséig az európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkárság vezetésében a miniszter közvetlen irányítása alatt az általános helyettesítési rend érvényesül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.