NFM

Felfüggesztették a nyugdíjasok és nagycsaládosok hűtőgépcsere-pályázatát

Több mint 3000 pályázó jelentkezett az ügyfélkapun keresztül az Otthon melege programban meghirdetett, államilag támogatott hűtőgépcserére az észak-alföldi régióban.

2016.07.04 13:55MTI

A forrás kimerülése miatt az észak-alföldi régióban határozatlan időre felfüggesztették a hűtőgépcserére kiírt pályázatot, a nyugdíjasok és a nagycsaládosok hétfőn 13 óráig adhatták be jelentkezésüket, a többi érdeklődő szerdán reggel 8 és 10 között jelentkezhet - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) hétfőn az MTI-vel.

A tárca tájékoztatása szerint több mint 3000 pályázó jelentkezett az ügyfélkapun keresztül az Otthon melege programban meghirdetett, államilag támogatott hűtőgépcserére az észak-alföldi régióban.

A pályázati lehetőség hétfőn reggel 8-kor nyílt meg, először az energiatakarékos készülékek beszerzését tervező nagycsaládosok és nyugdíjasok jelentkezhettek.

Az NFM közölte: a nagy érdeklődésre való tekintettel a pályázat valamennyi nagykorú természetes személy számára elérhető lesz a régióban július 6-án reggel, az érdeklődők 8 és 10 óra között nyújthatják be pályázataikat.

A pályázati útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig kaphatnak támogatás. A benyújtott pályázatokkal kapcsolatos kommunikáció a pályázati portálon keresztül lehetséges - hívta fel a figyelmet az NFM.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.