Keresik a lahetőségeket

A horvátok is beszállnának a paksi atomerőmű-beruházásba

"Horvátország érdeklődik a projekt iránt és keresi hozzá a saját szükségletei szempontjából legmegfelelőbb üzleti modellt."

2016.05.05 14:43MTI

Horvátország keresi a lehetőséget a részvételre a paksi atomerőmű-bővítési beruházásban - jelentette be csütörtökön Darko Horvat, a kis- és középvállalkozási ügyek horvátországi minisztere egy gazdasági konferencián a bosznia-hercegovinai Szarajevóban.

"Horvátország érdeklődik a projekt iránt és keresi hozzá a saját szükségletei szempontjából legmegfelelőbb üzleti modellt" - fogalmazott, hozzátéve, hogy "ez akár a pénzügyi részvétel formáját is öltheti, vagy valamilyen más formát, de erről még nem született döntés".

Horvátország elektromos energia szükségletének 60 százalékát fedezi saját forrásból, a többit importálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.