Gazdaság

A Wizz Air nyerte az év diszkont légitársasága címet

A díj a légitársaságok által elnyerhető egyik legrangosabb kitüntetés, amellyel a Wizz Air kiváló teljesítményét, elsőrangú szolgáltatását és kiemelkedő 2015-ös eredményeit ismerték el.

2016.02.18 22:30MTI

A Wizz Air elnyerte a 2016-os év diszkont légitársasága címet, amelyet a globális légiközlekedési piac egyik legjelentősebb szaklapja, az Air Transport World osztott ki - közölte a Wizz Air csütörtökön.

A tájékoztatás szerint a díj - amelyet Szingapúrban vett át Váradi József vezérigazgató - a légitársaságok által elnyerhető egyik legrangosabb kitüntetés, amellyel a Wizz Air kiváló teljesítményét, elsőrangú szolgáltatását és kiemelkedő 2015-ös eredményeit ismerték el.

Váradi József elmondta: 2016-ban tovább bővítik a hálózatot, miközben biztosítják a lehető legalacsonyabb viteldíjakat.

A Wizz Air több mint 19 millió utast szállított 2015-ben, ami 22 százalékos növekedést jelent 2014-hez képest, miközben 11 új Airbus repülőgépet helyezett üzembe és mintegy 400 új munkahelyet teremtett - így immár 2600 dolgozója van.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.