Informatika

Várakozáson felül teljesített a LogMeIn tavaly

Mintegy 22 százalékkal, 271,6 millió dollárra növelte árbevételét tavaly a távelérési, -felügyeleti és távtámogatási megoldásokkal foglalkozó cég, felülteljesítve ezzel a társaság terveit.

2016.02.13 03:31MTI

A cég éves jelentéséből az is kiderült, hogy 2015 utolsó negyedévében az egy évvel korábbinál 27 százalékkal több, 76,1 millió dollár árbevételt ért el az egyik legnagyobb magyar-amerikai társalapítású szoftvercég.

Bill Wagner, a LogMeIn nemrég kinevezett elnök-vezérigazgatója szerint a kiemelkedő siker az iparági együttműködéseknek és az IoT (Internet of Things - A dolgok internete) üzletágban elért eredményeknek köszönhető, alapot szolgáltatva egy bizakodóbb 2016-os várakozáshoz.

A cég idei első negyedéves bevétele 77,5 millió és 78 millió dollár között várható a közlemény szerint.

A 2003-ban alakult LogMeIn alapítója magyar szakember, központja jelenleg azonban már Bostonban van, a vállalat világszerte 8 irodával rendelkezik és több mint 800 alkalmazottal végzi tevékenységét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.