Torkos csütörtök

Csütörtökön indul a Gasztroélémények éve

A Gasztroélémények éve 2016 programsorozat első állomása a torkos csütörtök lesz február 11-én, amelyhez eddig 600 étterem csatlakozott.

2016.02.09 02:30MTI

Faragó Péter, a Magyar Turizmus (MT) Zrt. vezérigazgatója hétfőn az M1 aktuális csatornán hozzátette: a torkos csütörtökre február 9-ig jelentkezhetnek a vendéglátóhelyek.

Az idei torkos csütörtökön az alkoholos italok nem kötelezően tartoznak az 50 százalékos árengedményekkel adandó termékek körébe, erről a szolgáltatók dönthetnek.

Kiemelte: a programhoz csatlakozó éttermek csak a megszokott a la carte listán szereplő ételeket vonhatják be a torkos csütörtök kínálatába.

A Gasztroélmények éve programsorozat következő állomása egy országos piknik lesz, amelyet áprilisban szeretnének megszervezni, májusban pedig a Bocuse d'Or szakácsverseny szab majd irányt a magyar gasztronómiának - ismertette a vezérigazgató.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.