Pénzügy

Az Erste Bank átvette a Citibank hitelkártya-értékesítőit

Az Erste Bank Hungary Zrt. február elsejével átvette a Citibank Europe plc. Magyarországi Fióktelepének a hitelkártyák direkt értékesítését végző csapatát.

2016.02.01 19:00MTI

A jelenlegi Citibank ügyfeleket nem érinti a változás, az ügyfélszámlák átadásáig - amely 2016 utolsó negyedévénél előbb nem várható - semmilyen teendőjük nincsen, meglévő hitelkártyájuk kapcsán továbbra is a Citibank szolgálja ki őket a megszokott csatornákon.

Az Erste Bank tavaly szeptemberben kötött megállapodást a Citibank magyarországi lakossági üzletágának megvásárlásáról. Az integrációs folyamat során az Erste átemeli a jól működő gyakorlatokat, fejleszti a termék- és szolgáltatás-portfóliót. Ennek első lépése a hitelkártyák értékesítésével foglalkozó egység átvétele. Az Erste értékesítési rendszere jelentős számú, kizárólagos partneri értékesítővel bővül, akik háttérfeladatait és támogatását közel 30 új, a Citibankból érkezett munkatárs támogatja majd.

A Citibank magyarországi lakossági és hitelkártya üzletágának 2015 szeptemberében bejelentett megvásárlása révén a Erste Bank a második legnagyobb lakossági portfólióval rendelkező pénzintézetté válik Magyarországon a migrációt követően - közölte a hitelintézet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.