Közbeszerzés

A Telenor Magyarország szolgáltathat a Budapesti Városigazgatóságnak

A Telenor Magyarország Zrt. nyerte a Budapesti Városigazgatóság Holding Zrt. (BVH) távközlési szolgáltatásra és mobiltelefonok szállítására kiírt tenderét az előzetesen becsült érték felének megfelelő ajánlatával.

2016.01.27 23:30MTI
hirdetés

A hirdetmény közzétételével indult tárgyalásos közbeszerzésen mobil távközlési szolgáltatás nyújtására, valamint mobiltelefonok beszerzésére keresett partnert a BVH, és a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást kínáló ajánlattevőt választotta.

A szerződés eredetileg becsült összértéke nettó 443 millió forint volt, a nyertes a szolgáltatást, illetve a telefonok szállítását nettó 219 millió forintért vállalta.

Ajánlatot tett a pályázaton a Magyar Telekom Távközlési Nyrt. és a Vodafone Magyarország Zrt. is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.