Csok

Budapest Bank: vidéken lakásépítésre, Budapesten vásárlásra vennék fel a csok-ot

A Budapest Banknál érdeklődő ügyfelek vidéken, elsősorban a kisebb településeken új lakóház építésére, míg a nagyobb városokban inkább új lakás vásárlására igényelnék a családok otthonteremtési kedvezményét (csok), valamint a kamattámogatott hitelt.

2016.01.21 16:25MTI

A banknál január 18-tól igényelhető az új csok és az új, fix 3 százalékos kamatozású kamattámogatott lakáshitel.

Felhívják a figyelmet a közleményben, hogy a támogatások igényléséhez számos feltételnek kell megfelelni, így a Budapest Bank azt javasolja érdeklődő ügyfeleknek, hogy a tájékozódást a bank honlapján kezdjék, ahol részletes információkat találnak a feltételekről.

A pénzintézet szakemberei külön kiemelték, hogy a "10 plusz 10 millió forintos támogatás", azaz a három gyermek után igényelhető 10 millió forintos csok és a kizárólag e mellé igényelhető 10 millió forintos kamattámogatott hitel kombinációja, kizárólag új lakás vásárlására vagy építésére igényelhető.

A csok és a kamattámogatott hitel a Budapest Bankon kívül az FHB Banknál, az OTP Banknál, az MKB Banknál, az Erste Banknál, a K&H Banknál, valamint a takarékszövetkezeteknél igényelhető egyelőre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.