Pályázat

Tender a repülőtéri reklámfelületek üzemeltetésére

Kifejezetten a nagy tapasztalattal és az összes repülőtéri reklámfelület értékesítéséhez és üzemeltetéséhez egyaránt megfelelő kapacitásokkal rendelkező cégek jelentkezését várják.

2016.01.16 01:21MTI

A Budapest Airport (BA) 7-10 évre szóló koncessziós pályázatot ír ki a repülőtéren található reklámfelületek üzemeltetésére.

A közlemény szerint a tender kiírása a jelenlegi partnerrel 2008-ban kötött szerződés határidejének lejárta miatt vált időszerűvé.

A repülőtér üzemeltetője olyan érdeklődőket vár, akiknek van nemzetközi tapasztalata közlekedési csomópontokon - repülőtereken, pályaudvarokon, metró hálózatokban - lévő reklámfelületek értékesítésében és működtetésében.

A Budapest Airport kifejezetten a nagy tapasztalattal és az összes repülőtéri reklámfelület értékesítéséhez és üzemeltetéséhez egyaránt megfelelő kapacitásokkal rendelkező cégek jelentkezését várja a hazai és a nemzetközi piacról.

A teljes pályázati anyagot 400 euró+áfa valamint aláírt titoktartási nyilatkozat ellenében lehet átvenni. Az írásos kérelemnek és a tenderanyag díjának legkésőbb 2016. január 26-án 14 óráig kell beérkeznie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.