Kiírták a pályázatot

Korszerűsítik a NAV bevetési egységeinek fegyvereit

A NAV új fegyveralkatrészek - ütőszegek, markolatok, a kiképzéshez használatos szemüvegek, hallásvédő eszközök - beszerzésére írt ki pályázatot, amely január 21-én zárul.

2016.01.04 20:17MTI

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) korszerűsíti bevetési egységeinek fegyvereit - mondta a NAV sajtófőnöke hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Suller Attila alezredes úgy fogalmazott: a NAV új fegyveralkatrészek - ütőszegek, markolatok, a kiképzéshez használatos szemüvegek, hallásvédő eszközök - beszerzésére írt ki pályázatot, amely január 21-én zárul.

Kérdésre válaszolva kifejtette: a fegyverek elhasználódtak, ezért van szükség a modernizálásukra.

Suller Attila hozzátette: a NAV fegyveres testület, az adóhatóság a rendőrökhöz hasonló oldal fegyverekkel rendelkezik, a bevetési egység pedig gépkarabéllyal és sörétes puskával is fel van szerelve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.