Megnyerte a tendert

A Z-W MTK Konzorcium építheti az MTK stadiont

A Z-W MTK Konzorcium - amelynek a ZÁÉV Építőipari Zrt. és a West Hungária Bau Kft. a tagja - nyerte az MTK stadion kiviteli terveinek elkészítésére és kivitelezésére kiírt tendert.

2015.11.16 14:44MTI

A Z-W MTK Konzorcium - amelynek a ZÁÉV Építőipari Zrt. és a West Hungária Bau Kft. a tagja - nyerte az MTK stadion kiviteli terveinek elkészítésére és kivitelezésére kiírt tendert - Az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A Magyar Testgyakorlók Köre (MTK) - mint egyesület - által közzétett nyílt közbeszerzési felhívásra a nyertes konzorcium adta az összességében legelőnyösebb ajánlatot 6 milliárd 310 millió forinttal. Az értékelésnél meghatározó kritérium volt az ár.

Az eredetileg becsült ellenérték 4 milliárd 780 millió forint volt.

Ajánlatot tett még a Market Építő Zrt. valamint a Strabag-MML Magas- és Mérnöki Létesítmény Építő Kft. is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.