Rijádban

Megalakult a Fiatal Vállalkozók Világszövetsége

A világszövetség 65 fiatal vállalkozói szervezetet képvisel, működési területe lefedi a világ lakosságának 76 százalékát.

2015.11.06 10:09MTI

Megalakult a Fiatal Vállalkozók Világszövetsége Rijádban, az alapítók között van az Európai Unió Fiatal Vállalkozói Szövetsége (JUNE) is, amelynek tagja a magyarországi Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) - közölte a FIVOSZ pénteken az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a világszövetség 65 fiatal vállalkozói szervezetet képvisel, működési területe lefedi a világ lakosságának 76 százalékát.

A szervezetet a Young Entrepreneurs of the European Union (JUNE) Európa, az Asian Entrepreneurship Alliance (AEA) Ázsia, a Federación Iberoamericana de Jóvenes Empresarios (FIJE) pedig Latin-Amerika országainak képviseletében hívta életre Szaúd-Arábia fővárosában, Rijádban, november 3-án.

A közlemény szerint a legnagyobb globális fiatal vállalkozói szövetség fontosnak tartja a fiatalok munkanélküliségének csökkentését, a vállalkozást indító fiatalokat támogatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.