Gattyán a második

Csányi a világ leggazdagabbjai között: elérte a milliárddolláros küszöböt

Tavaly Csányi Sándor akkori 120 milliárd forintos vagyonával még a magyar lista első helyét sem tudta megszerezni.

2015.11.03 07:58ma.hu
Forrás: Youtube

Tavaly még a magyar lista első helyét sem tudta megszerezni, a Forbes magazin azonban most utánanézett a távol-keleti befektetéseinek is. 287 milliárdos vagyonnal már a világ leggazdagabb emberei közé került.

Csányi Sándor felkerült a világ leggazdagabbjainak listájára - írja keddi számában a Blikk. Az OTP Bank vezérigazgatója 287,9 milliárd forintos vagyonával a leggazdagabb magyar, ezzel az összeggel azonban már felkerült a Forbes magazin The World's Billionaires listájára is.

Tavaly Csányi Sándor akkori 120 milliárd forintos vagyonával még a magyar lista első helyét sem tudta megszerezni.

A Forbes azonban most utánajárt az üzletember szingapúri befektetéseinek is. Emelett a TriGránit felvásárlás is 10 milliárd forinttal gazdagította - írja a napilap.

A magyar lista második helyén Gattyán György, a Jasmin.com internetes pornóoldal tulajdonosa van 165,4 milliárd forintos vagyonnal, a dobogó harmadik fokán pedig Bige László a Nitrogénművek Vegyipari Zrt. vezetője áll 157,3 milliárd forinttal.

A világranglistát ismét Bill Gates vezeti 79,3 milliárd dolláros vagyonával. A második helyen a spanyol Amancio Ortega található, a harmadik helyen pedig Warren Buffet áll.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.