Koppenhága, Malaga, Málta

Megvan a Ryanair 2016-os nyári budapesti menetrendje - három új útvonallal

A magyar és külföldi utasok jövő nyáron 17 alacsony árú útvonal közül válogathatnak Budapest viszonylatában.

2015.09.30 11:31ma.hu

A Ryanair, Európa egyik legnépszerűbb légitársasága a mai napon (szeptember 30-án) Budapesten bejelentette 2016-os nyári menetrendjét, amely 3 új útvonallal - Koppenhága, Malaga, és Málta - összesen 17 desztinációt kínál, évi 1,7 millió utas részére, mintegy 1300* lokális munkahelyet támogatva a budapesti repülőtéren.

A Ryanair 2016-os budapesti nyári menetrendjét jellemző adatok: •

2 Budapesten állomásoztatott repülőgép •

3 új útvonal: Koppenhága, Malaga, és Málta •

Plusz járatok Dublinba (heti 7 helyett heti 9) •

Összesen 17 desztináció •

Hetente 96 járat •

1,7 millió utas per év •

1300 lokális munkahely

A magyar és külföldi utasok jövő nyáron 17 alacsony árú útvonal közül válogathatnak Budapest viszonylatában, és továbbfejlesztett szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mivel a Ryanair folytatja a "Mindig javulunk" program 2. évét, amelynek keretében megújult honlapot, új appot, új kabinbelsőt, új személyzeti egyenruhát, még jobb fedélzeti ellátást kínál, illetve olyan remek új digitális szolgáltatásokat, mint pl. a 'hold the fare' ['jegyár tartása'].

*Az ACI kutatási eredménye szerint minden 1 millió utas átlagosan kb. 750 lokális munkahely fenntartását támogatja a nemzetközi repülőtereken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.