Beruházás

Új üzemcsarnokot épít a Log Valve Kft. Lentiben

Közel 376 millió forintos költséggel új üzemcsarnokot épít Lentiben az olaj- és gázipari szerelvényeket gyártó Log Valve Kft.

2015.08.04 07:51MTI

A cég csaknem 150 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében mikro-, kis- és középvállalkozások számára komplex vállalati technológiafejlesztésre meghirdetett keretből. A beruházás teljes költsége - amelynek révén új üzemcsarnok épül - közel 376 millió forint.

A közlemény szerint a daruval felszerelt, 2500 négyzetméteres üzemcsarnok az itt gyártott szelepek, tolózárak festésére is szolgál. A bővítés további gyártókapacitási lehetőségeket és ezzel a termékkínálat bővítését teszi lehetővé, tovább erősítve ezzel a Log Valve nemzetközi piaci pozícióját.

A Lentiben működő társaság 2008-ban alakult, de elődje révén a társaság szakmai, piaci ismerete és kapcsolatrendszere már több mint 15 éves. Olyan szakmai ismeretekkel és kapcsolatokkal rendelkezik, amelyeket a nemzetközi és magyar olaj-, gáz-, vegyipar, valamint az energiatermelő vállalatok a gépipartól az elmúlt évtizedekben igényeltek - áll a közleményben.

A nyilvános cégadatok szerint a 2013-ban 1,3 milliárd forintos, tavaly 449 millió forintos árbevételű Log Valve a tavaly előtti évet 332 millió forint adózott eredménnyel, a múlt esztendőt pedig 51 millió forint veszteséggel zárta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.