Pályázat

Már hétezernél több letöltés a Magyar Fejlesztési Központ honlapján

Az Európai Uniótól közvetlenül elnyerhető támogatásokról indított magyar nyelvű honlapot bejelentő sajtótájékoztató után néhány órával már hétezernél is több letöltés történt a Magyar Fejlesztési Központ honlapjáról.

2015.07.28 21:14MTI

Kiss Antal, Magyar Fejlesztési Központ ügyvezető igazgatója az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában ismertette az adatokat.

A közvetlen közösségi forrásokkal kapcsolatos koordinációs feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos kedden Budapesten, sajtótájékoztatón elmondta: a honlapon már másfél milliárd euró (450 milliárd forint) összértékű nyitott pályázat olvasható.

Elmondta: már fél éve készítették elő a honlapot, amelynek kezdeményezője Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter volt.

Az ügyvezető igazgató kitért arra is, hogy Szűcs Tamás, az Európai Bizottság magyarországi nagykövete, aki ott volt a központban, elmondta: az unióban több éve dolgoznak egy ilyen rendszeren. Szeretettel várják a csapatot, hogy bemutassák az eredményt Brüsszelben - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.