Lóversenyfogadás

Dübörög a lovi - Több mint 700 millió forintot nyertek tavaly

Idén mintegy 25 százalékos növekedéssel számol a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft.

2015.07.01 09:42MTI
Facebook Lóverseny az éjszakában

A tájékoztatás szerint az idei szezonban 50 ügető és 32 galopp versenynap került a programba, valamint 9 pénteki Lóverseny az éjszakában elnevezésű rendezvény, ahol egyszerre rendeznek agár-, galopp- és ügetőversenyeket.

Tavaly 831 magyarországi futamot és 1765 külföldi versenyt kínált a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. A Kincsem Parkban tavaly 92 versenynapot rendeztek, ebből 60 ügető és 32 galopp volt.

A közlemény idézi Horváth Zalánt, a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. ügyvezető igazgató-helyettesét, aki elmondta: a lóverseny alapvetően nem az egyszeri sokmilliós nyereményekről szól, de itt van az egyik leggyorsabb nyerési lehetőség, hiszen 15 percenként rendeznek futamokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.