Nyertek

Négy cég újíthatja fel a főváros alatt a csatornákat

Négy cég nyerte a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. által kiírt tendert, amelyben az ajánlatkérő nettó 15 milliárd forintos keretösszegre kért a közcsatornák rekonstrukciójára ajánlatokat.

2015.05.21 02:30MTI

Az eredmény a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A négy - egymástól független - nyertes cég a következő: a BONEX Építőipari Kft., a COLAS ALTERRA Építőipari Zrt., a PENTA Általános Építőipari Kft., valamint a SADE Magyarország Mélyépítő Kft.

A meghívásos tenderen az ajánlatok értékelésekor az összességében legelőnyösebb ajánlatok nyertek.

Az ajánlatban egy folyóméter csatorna felújítására kellett nettó árat adni. Ez a nyerteseknél a következő volt: BONEX Kft. - 949 419, COLAS Alterra Zrt. - 889 929, PENTA Kft. - 912 633, SADE-Magyarország Kft. - 899 300 forint. Átlagosan 900 ezer forintos méterenkénti felújítási költséggel számolva, a 15 milliárd forintos keret mintegy 17 kilométer csatorna felújítására lesz elegendő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.