Brókerbotrány

Új vezetők a Quaestor Bank élén

Az igazgatóságot Péceliné Morgós Katalin, az MFB korábbi vezérigazgató-helyettese és a Diákhitel Központ Zrt. volt felügyelőbizottsági tagja vezeti.

2015.04.29 07:58MTI

A volt MFB-vezető mellett két igazgatósági tag érkezett a pénzintézethez, ők április 9-én kezdhették meg munkájukat - írja a Magyar Nemzet cégbírósági adatokra hivatkozva.

A Fővárosi Törvényszéken fellelhető dokumentumok szerint az új vezető kinevezését a Quaestor Értékpapír Zrt.-hez kinevezett felügyeleti biztos írta alá, és ehhez a Magyar Nemzeti Bank is hozzájárult.

A volt MFB-vezető mellett két igazgatósági tag érkezett a pénzintézethez, akik április 9-én kezdhették meg munkájukat. Egyikük Fehér József Imre, aki a már megszűnt Magyar Gazdaságfejlesztési Központ vezérigazgató-helyettese volt. Másikuk pedig Tényi Attila, aki szintén dolgozott a MAG Zrt.-nél és az MFB-nél, illetőleg a Diákhitel Központnál is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.