Június második felére

Két hónap múlva kész lehet a margitszigeti futópálya

Molnár Zoltán, a Budapesti Sportszolgáltató Központ igazgatója elmondta, hogy a sziget pesti oldalán már megépült szakasz folytatásának munkálatai csak tavasszal kezdődhettek, június második felére fejeződhetnek be.

2015.04.18 10:15MTI

Az eredeti tavaly szeptemberre tervezett átadás azért csúszik, mert az első közbeszerzési eljárásra nem volt jelentkező, a második lezárására pedig - jogviták miatt - csak szeptemberben adta meg a lehetőséget a Közbeszerzési Hatóság.

A kivitelező Globál Sport Kft. vezette konzorcium a terveknek megfelelően készítette el novemberre az első 2 kilométeres szakaszt, a tél miatt viszont csak most tudja folytatni a munkát.

A Népszabadság emlékeztet arra, hogy az 5,3 kilométeres szigetkör felújításáról 2013 végén döntött a Fővárosi Közgyűlés, a teljes rekonstrukcióra 350 millió forintot különítettek el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.