Önszántából jön

A Kun-Mediátor résztulajdonosa már úton van Magyarországra

Kemecsi László önszántából jön és együttműködik a hatóságokkal.

2015.04.16 20:31MTI

A Kun-Mediátor Kft. résztulajdonosa, az éppen külföldön tartózkodó Kemecsi László már úton van Magyarországra - mondta Dobrossy István, a cég károsultjait képviselő ügyvéd csütörtökön az M1 aktuális csatornának.

Az ügyvéd közölte: Kemecsi László önszántából jön és együttműködik a hatóságokkal.

Kemecsi László az Origo hírportál szerint Dobrai Sándornénak, a cég ügyvezetőjének a veje és a Kun-Mediátor Kft. résztulajdonosa, valamint a karcagi sportegyesület vezetőedzője.

Az egyik károsult ugyancsak arról számolt be az M1 aktuális csatornának, hogy beszélt Kemecsi Lászlóval, aki éppen egy olaszországi hajóúton van.

A rendőrség kedd este tette közzé, hogy sikkasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomozást indítottak, miután egy pénzügyi tevékenységet folytató vállalkozás karcagi fiókjában többen nem jutottak hozzá befektetésükhöz. A feljelentők az átlagosnál magasabb kamat reményében helyezték el megtakarításaikat a kft.-nél - közölték. Szerdán a Magyar Nemzeti Bank (MNB) mint felügyeleti hatóság azt közölte, hogy jogosulatlan pénzügyi szolgáltatás gyanújával piacfelügyeleti vizsgálatot indít a kft.-nél. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szintén szerdán utasította a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal főigazgatóját, hogy a Kun-Mediátor Kft. utazásszervezési tevékenységével kapcsolatban haladéktalanul indítson vizsgálatot.

A kár pontos összegét egyelőre nem tudni, de több milliárd forint lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.