Vasárnap is nyitva

Tokaj-hegyalján vasárnap is nyitva lesznek a Coopok

Kinyitnak az Uni Coop élelmiszerlánc üzletei a világörökségi területnek számító Tokaj-hegyaljai borvidék három településén, Sátoraljaújhelyen, Tarcalon és Szerencsen vasárnap.

2015.03.21 09:32MTI

Az Észak-Magyarország című, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei napilapnak Pásztor Istvánné, a cég kereskedelmi igazgatója azt nyilatkozta: egy törvényt kormányrendelettel nem lehet módosítani, a kedden elfogadott törvénymódosításból pedig még nem vették ki a világörökségi területeket a kivételezettek köréből.

Elmondta: egyeztetett az érintett települések jegyzőivel, és arra a megállapításra jutottak, hogy továbbra is nyitva maradhatnak vasárnaponként a boltok, a dolgozók pedig megkapják a 100 százalékos pótlékot.

A cikk kitér arra is, hogy egy másik üzletlánc, a Penny Market honlapján egyértelműen vasárnapi nyitva tartást jelez a világörökségi területi üzleteinél, míg a megye más településein nem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.