Kiigazítás

Tesco: 50 alatti az elbocsátandó munkatársak létszáma

Félrevezetőnek és valótlannak minősítette a több száz munkatársa elbocsátásáról szóló híreket a Tesco-Global Áruházak

2015.02.26 16:02MTI

A cég tájékoztatása szerint az elmúlt hetekben folytatták azt a munkát, amelynek célja, hogy az elkövetkező években is jelentősen hozzájárulhasson a magyar gazdaság teljesítményéhez a vállalat.

Ennek érdekében "részletesen áttekintettük működésünket és üzleti prioritásainkat" - írták.

A felülvizsgálat eredményeképpen olyan struktúrát alakítottak ki, amely hatékonyan alkalmazkodik a változó kiskereskedelmi környezethez, ugyanakkor egyre magasabb színvonalon képes kiszolgálni a vásárlókat - áll a közleményben.

Az elsősorban a budaörsi központi irodát érintő változásokról a Tesco szerdán tájékoztatta a munkaügyi központot és a szakszervezeteket, az érintett munkavállalókkal pedig megkezdte az egyeztetéseket.

"Azon munkatársak száma, akiknek a Tesco nem tud további lehetőséget felajánlani, 50 alatt van" - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.