Pihenőnap

Webes adatbázis készül a vasárnap is nyitva tartó üzletekről

A magyar tulajdonú és központú navigációs tartalomszolgáltató, a NPMobileComm-NaviPro csoport húszezer magyarországi kereskedelmi és idegenforgalmi partnere bevonásával elindította a VasarnapiNyitvatartas.hu vásárlói adatszolgáltató rendszert.

2015.01.29 16:33MTI
vasarnapinyitvatartas.hu screenshot

A társaság csütörtöki közleménye szerint a rendszer díjmentesen segíti a vásárlókat az erre a célra külön létrehozott webtérképes keresővel és mobilalkalmazásokkal.

Nem csak a vásárlók számíthatnak a rendszerre a közelükben lévő, nyitva tartó kisvállalkozói üzletek könnyű megtalálásában, a fejlesztő cég a legkisebb bolt számára is elérhető feltételekkel teszi lehetővé a legteljesebb körű megjelenést - közölték.

A naprakész rendszer a vásárláson túl a kikapcsolódást is szolgálja, információt ad a felhasználó közelében lévő hazai turisztikai célpontokról, helyi látnivalókról, eseményekről, de távolabbi célok keresése és azok információja is elérhető.

A csatlakozni kívánó vállalkozások jelentkezését február 27-éig várják.

A szolgáltatás március 1-jén indul, akkorra válnak elérhetővé az érintett üzletek és turisztikai célpontok információi, valamint a mobilalkalmazások is ettől az időponttól lesznek letölthetőek.

A törvény március 15-i hatályba lépéséig a vásárlók tesztelhetik a rendszert, illetve még a változások előtt tájékozódhatnak a törvény részleteiről és az elérhető boltokról - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.