Pénz- és egészségügy

Jön a fogamzásgátló tapasz

A Richter Gedeon Nyrt. licenc és forgalmazási megállapodást kötött a Bayer HealthCare-rel a német gyógyszercég fogamzásgátló tapaszának értékesítéséről.

2015.01.27 09:45MTI
freedigitalphotos.net/cbenjasuwan

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden publikált közlemény szerint a gestodene-t és ethinyl estradiolt tartalmazó transzdermális tapaszt a Richter Lisvy® márkanév alatt forgalmazza az Európai Unióban, más európai országokban, valamint a latin-amerikai térség néhány országában.

A készítmény az Európai Unióban történt engedélyeztetést követően, 2014 első negyedévétől kezdve az európai országok többségében fokozatosan megkapta a nemzeti forgalomba hozatali engedélyeket is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.