BÉT

Felfüggesztették az Enefi értékpapírjainak tőzsdei kereskedését

Felfüggesztették az Enefi Nyrt. részvényeinek és kötvényeinek tőzsdei kereskedését pénteken 15 órától a keddi kereskedési nap végéig.

2015.01.23 18:03MTI

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján olvasható határozat szerint a kibocsátó kérte a kereskedés felfüggesztését, mivel a következő napok során olyan jelentős eseményről kíván tájékoztatást közzétenni, amely befolyásolhatja értékpapírjainak árfolyamát.

Az energetikai szolgáltató társaság részvényei a BÉT standard kategóriájában forognak, utolsó árfolyamuk pénteken a felfüggesztés előtt 137 forint volt. Az elmúlt egy évben 118 és 190 forint közötti árfolyamon kereskedtek velük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.