Megvolt a kitűzött cél

Idén 59 milliárd forintot fizetett ki az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség

Csak az utolsó hónapban 10,1 milliárd forintot fizettek ki a kedvezményezetteknek, és volt olyan nap, amikor 2,4 milliárd forintot utaltak.

2014.12.22 16:34MTI

Az idén is 59 milliárd forintot fizetett ki az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség (ÉARFÜ) vállalkozásfejlesztésre, turisztikai beruházásokra, útépítésekre, városfejlesztésekre, bel- és csapadékvíz védelemre a 2007 és 2013 között kapott európai uniós támogatásból - közölte az ügynökség ügyvezetője hétfőn az MTI-vel.

Mező Ferenc elmondta: az év elején 60 milliárd forint kifizetését tervezték, így a kitűzött célt közel 100 százalékban teljesítette az ügynökség. Csak az utolsó hónapban 10,1 milliárd forintot fizettek ki a kedvezményezetteknek, és volt olyan nap, amikor 2,4 milliárd forintot utaltak - közölte az ügyvezető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.