Tíz százalékkal nőtt a cég forgalma

Plusz 150 foglalkoztatott: hogy időben célba érjenek a küldemények

A főként fogyasztói és műszaki termékeket előkészítő, pátyi, biatorbágyi és üllői raktárak már szeptemberben elkezdték a felkészülést az ünnepi időszakra.

2014.12.19 21:30MTI

A DHL Supply Chain Magyarország (DSC) forgalmának 10 százalékos növekedését várja az idén 2013-hoz képest - közölte a logisztikai vállalat.

A közlemény idézi Ujszászi Ferencet, a DHL Supply Chain üzletfejlesztési igazgatóját, aki elmondta: a cég idén 100-ról 280-ra növelte a teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállalók számát, valamint közel kétszeres volumennövekedést ért el egyik legnagyobb, technológiai szektorban tevékenykedő ügyfelével, amelyet 38 000 négyzetméteres raktárkapacitással szolgál ki.

A tájékoztatás szerint a közelgő ünnepeknek köszönhetően a vállalat forgalma az év közben szokásosnak a duplájára nőtt, ezért 20 százalékkal, összesen 150 fővel bővítették ideiglenesen a foglalkoztatottak számát.

A főként fogyasztói és műszaki termékeket előkészítő, pátyi, biatorbágyi és üllői raktárak már szeptemberben elkezdték a felkészülést az ünnepi időszakra.

A DHL Supply Chain raktározási szolgáltatásokat, irányított szállításokat és többletértékű szolgáltatásokat, valamint a konszernen belül információ- és kommunikáció-menedzsment megoldásokat nyújt.

A cég a Deutsche Post DHL vállalatcsoport tagja, amely 2013-ban több mint 55 milliárd eurós forgalmat ért el - olvasható a közleményben.

Az Igazságügyi Minisztérium nyilvános adatbázisa szerint a szervezet a 2012-ben elért 8,74 milliárd forintos nettó árbevételét ugyan tavaly 9,23 milliárd forintra növelte, viszont egy év alatt több mint hatszorosára, 1,1 milliárd forintra nőtt a vesztesége.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.