Tehetség

Magyar gimnazista is részt vesz a Swiss Talent Forumon

Egy magyar gimnazista, a 22. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny első helyezettje, Perez-Lopez Áron Ricardo is részt vehet a Swiss Talent Forumon a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) javaslatára.

2014.12.17 19:06MTI

A szövetség az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében arról tájékoztatott, hogy a Svájci Fiatalok a Tudományban Alapítvány január 30. és február 2. között ismét megrendezi a svájci Thun-tónál a svájci tehetségfórumot, amelyen Svájc és Európa 17-22 éves korosztályának tehetséges fiataljai mutatkozhatnak be, és tanulhatnak tudományos, üzleti és politikai szakemberektől.

Az Intelligens növekedés és fogyasztás című találkozót ezúttal Graeme Maxton, a Római Klub főtitkára nyitja meg, és a program keretében a fiatalok is bemutatják elképzeléseiket, koncepcióikat.

A MISZ javaslatára Magyarországról az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium 17 éves tanulója, Perez-Lopez Áron Ricardo mutatkozik be Hogyan segíthetnek a fehérjék hálózatai kis mellékhatású gyógyszerek kifejlesztésében? című pályázatával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.