Elapadt a forrás

Kazáncsere-program: már Nyugat-dunántúl is kimerült

Az NFM tájékoztatása szerint forráskimerülés miatt szünetel a kazáncsere-pályázatok benyújtása a nyugat-dunántúli régióban.

2014.12.03 08:06ma.hu

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Otthon Melege Program keretében meghirdetett Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram esetében a nyugat-dunántúli régióban a forrás kimerülése miatt 2014. december 3. napjával határozatlan időre felfüggeszti a pályázatok benyújtását.

A régióban megvalósítandó beruházásokra 2014. december 4-én 8 óráig lehet pályázatokat benyújtani. Az előzetesen meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatokat a Pályázati Útmutatóban rögzítettek szerint rangsorolják. A befogadható pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban.

A fűtéskorszerűsítési pályázat következő régiós nyitása 2014. december 6-án várható, ekkor a dél- dunántúli régió lakosai nyújthatják majd be pályázataikat.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.