NFM-közlemény

Kazáncsere-pályázat: elfogyott a pénz

Forráskimerülés miatt szünetel az Otthon melege program kazáncsere-pályázatok benyújtása a közép-magyarországi régióban.

2014.11.19 08:19ma.hu

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Otthon Melege Program keretében meghirdetett Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram esetében a közép-magyarországi régióban a forrás kimerülése miatt 2014. november 19. napjával határozatlan időre felfüggeszti a pályázatok benyújtását - áll az NFM Kommunikációs Főosztályának közleményében.

A régióban megvalósítandó beruházásokra pályázatokat 2014. november 20-án, 08.00-ig lehet benyújtani.

A Pályázati Útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatokat az útmutatóban rögzítettek szerint rangsorolják.

A befogadható pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.